Bảo vệ luận án tiến sĩ cấp ĐVCM của NCS Nguyễn Thị Tịnh Ấu
Dưới sự hướng dẫn khoa học của PGS.TS. Nguyễn Kim Lợi và TS. Ngô An, ngày 7/12/2017 NCS Nguyễn Thị Tịnh Ấu đã bảo vệ thành công luận án Tiến sĩ kỹ thuật cấp ĐVCM tại Hội đồng chấm luận án Viện Môi trường và Tài nguyên, Đại học Quốc gia TP. Hồ Chí Minh
QUAN TRẮC KHÔNG KHÍ
Quan trắc không khí
Quan trắc chất lượng không khí

Air Quality Monitor

ESS has installed an air quality monitor to measure PM 2.5 particulates as an indication of the air quality at the IER institute, Dong Hoa Commune, Di An, Binh Duong.

The U.S. Environmental Protection Agency (EPA) has developed a formula to convert PM 2.5 readings into an air quality index (AQI) value that can help inform health-related decisions. Meanings of AQI numerical values can be seen in the chart below. For more information on AQI and how it is calculated please click here.

For more details on air quality in HCMC, Hanoi, and around the Asian region, please follow the link to the Environmental Protection Agency’s Air Now website. AQI can be observed either by clicking on the location on the map, or by selecting a city in the “Select a City” option on the upper right part of the page. The page provides AQI over the last 24 -hour period in the Region as well as pollutant concentration and a downloadable historical document. Other links in Vietnam: http://tso.unishanoi.org/aqi , Hanoi CEM Station.

Please note that citywide analysis cannot be done with data from a single monitor. This data provides an accurate measure of the air quality in the section of Dong Hoa Commune, Di An, Binh Duong at the IER institute.

Real-Time AQI

2016-03-21 18:52

60.5

Moderate

if at this level for 24 hrs
Index Value Meaning
Good
0 to 50
Air quality is considered satisfactory, and air pollution poses little or no risk
Moderate
51 to 100
Air quality is acceptable; however, for some pollutants there may be a moderate health concern for a very small number of people who are unusually sensitive to air pollution.
Unhealthy for Sensitive Groups
101 to 150
Members of sensitive groups may experience health effects. The general public is not likely to be affected.
Unhealthy
151 to 200
Everyone may begin to experience health effects; members of sensitive groups may experience more serious health effects.
Very Unhealthy
201 to 300
Health warnings of emergency conditions. The entire population is more likely to be affected.
Hazardous
301 to 500
Health alert: everyone may experience more serious health effects.

Real-Time Heat Index

2016-03-21 18:52